ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки „вдигат егото“ ви, вместо виагра

Билките повишават сексуалността както при мъжете, така и при жените!

 

Едва ли има мъж, които да не е изпитвал дискомфорта от слабото представяне в леглото, а жените, които изпитват последствията от това нервничат и си мълчат.

Стресът, динамиката, проблемите  – всичко това намалява либидото на мъжете и желанието за секс рязко намалява. Като прибавим към това и нездравословното хранене, липсата на движение, негативните емоции и проблемите с хормоните „вдигането“ на егото става още по-трудно.

Добрата новина е, че природата се грижи за мъжете по-неподозирано добър и лесен начин, просто трябва да се доверите на силите, които дават билките. А още по-добрата новина е, че те действат и при мъже и при жени.

Жените не са пощадени от липсата на сексуално желание, при тях психиката играе определяща роля. И точно тук се намесват билките, които нямат негативно влияние върху организма ни, те само ни помагат. Затова не бързайте да взимате виагра, пробвайте първо с тези билки, които освен всичко пазят и сърцето ви здраво:

 1.       Разгонен козел

Само по името й може да се предположи, ,че става въпрос за истински афродизиак. Билката е открита от китайските медици и е извества с това, че засилва кръвоснабдяването на гениталиите. Използва се за намаляване на импотентността и е подходящо и за двата пола. Освен това подпомага производството и усвояването на тестостерона и така повишава сексуалното желание.

2.       Корен от Женшен

Тази билка е доста позната в борбата с нарушеното либидо и работи главно върху преодоляването на стреса и за подобряване на настроението. Американските специалисти са открили, че женшенът помага за лечението на еректилната дисфункция, а също и повишава желанието за секс при жените, които преминават през менопауза.

3.       Корен от Мака

Тази част на растението засилва желанието за секс и при двата пола, помага при хормонален дисбаланс, дори има сведения, че е подходяща за лечение на безплодие. Доказано е, че мъжете, които често пият корен от Мака стават истински сексуални ненаситници, които дори имат много по-качествена и количествена сперма.

 4.       Кора от Йохимбе

Това е един от най-силните козове на природата в борбата със проблемите с ерекцията и сексуалната възбудимост. Мъжете стават по-потентни и много по-лесно лесно получават ерекция. Тази билка съдържа алкалоид, които разширява кръвоносните съдове в гениталиите, което води до по-бърза и продължителна ерекция при мъжете и по-чувствителна възбудимост при жените, което значително увеличава възможността за силен и разтърсващ оргазъм.

Кои природни методи помагат при проблем с ерекцията?

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Билки „вдигат егото“ ви, вместо виагра

  1. Аз така мисля каза:

    Ами то ако за едно вдигане на щангата трябва да се дават по стотици левове, не е ли по добре някой да те натегли срещу 5 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *