Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
Novini London

Пет неща, които не бива никога да правите преди секс

Има важни правила, които ще подобрят не само изживяването, но и здравето ви

Публикувана: 21 May 2016 17:02
Обновена: 19 Apr 2024 01:57
Прочетена: 10969
Пет неща, които не бива никога да правите преди секс

Сексът трябва да е страстен, спонтанен и отнасящо ума ни изживяване. Така че, последното нещо, което ни се иска е да проверяваме в списък какво бива и какво не бива да правим преди да се отдадем на желанието. Но все пак има някои важни съвети, които ще допринесат не само за доброто изживяване, но и за вашето здраве. Може и да полагате добри грижи за вас, но какво ще ви помогне да бъдете по-страстни?

Ето пет съвета, събрани от най-добрите експерти в интимните отношения

  1. Да отидеш до тоалетната

Не малко девойки знаят колко ужасни са болките от инфекции на уринарния тракт. Знаете че за да ги избегнете, трябва да отидете до тоалетна след секс – така ще изгоните всички вредни бактерии. В никакъв случай обаче не го правете преди това, защото така вашата интимна среда става по-податлива на подобни инфекции. Урологът Дейвид Кауфман казва пред Ню Йорк Таймс” : Рядко жените изпитват нужда да отидат до тоалетна след секса и така бактериите остават. Но всъщност точно тогава трябва да се прави това”.

  1. Не взимайте хистамин

Страдащите от различни алергии може и да не харесат това, но хистаминът дори да помага на запушения ти нос и сълзящите ти очи, ще повлияе лошо и на интимните ти части, тъй като води до изсъхване. А това, знаете, няма да е приятно. Също така е доказано, че тези хапчета влияят зле на либидото ви. Ако не може да преживеете пролетта и лятото без хистамин, трябва да сте наясно с негативните страни на това. И да се простите с летните забежки.

  1. Да пиеш твърде много

Секс и алкохол често вървят ръка за ръка – среща с непознат в бара или пиянска забивка с някой ваш приятел. Ако обаче има алкохол в кръвта това ще е проблем за доброто представяне и на мъжа, който ще изпита неловък момент в леглото, а и с това на жената, която вероятно няма да се възбуди достатъчно за интимни преживявания.

  1. Да се обръснете преди секса

Знаем, че това ви притеснява много и със сигурност искате всичко да е гладко и перфектно. По мед и масло както се казва. Но според специалисти, бръсненето преди да си легнете с някого ви прави много предразположени към всякакви зарази. Най-вероятно заради това, че няма как да не оставите прорезни ранички или някоя драскотинка. По-добре предпочете някоя друга козметична процедура.

  1. Избор на грешен размер презерватив

Ако мъжът е избрал по-голям размер презерватив, това предразполага риск от изхлузване, а това може да е наистина опасно.Не е добре да се изхвърляте и да взимате твърде голям кондом,само и само, за да се докажете. Средният размер е 5 инча при възбуда. 

Назад